Best Buy Travel

Adresa: Intrarea Targul Frumos, Nr 7, Bl 5, Apt 7, sector 4
Nr. Reg. Com.: J40/6668/06.2015
CUI: 34599509

Manager Turism: Adriana Grigoraș

Cont Lei: RO97INGB0000999905055872
Cont Euro: RO60INGB0000999905706535
Banca: ING Bank

Tel.: 0743957966
E-mail: office@bestbuytravel.ro

Cine suntem

Agentia Best Buy Travel a fost infiintata in 2015, este o afacere de familie si isi propune sa ofere clientilor sai un nivel superior de calitate, atat in zona calatoriilor pentru relaxare si a vacantelor, cat si in cea a turismului de afaceri. Avem o experienta de peste 20 de ani in industrie, plecand de la zona agentiilor detailiste pana la experienta marilor companii si a serviciilor tailor-made, corporate, a relatiilor directe cu companiile aeriene, astfel incat am acumulat metodic cunostinte in ticketing si turism, la cel mai inalt nivel tehnic si profesional.

Ce facem

Ne dorim sa crestem, sa dezvoltam noi instrumente si servicii specifice, capabile sa ofere un standard superior in cadrul pietei actuale. Facem acest lucru din convingere, avand in spate placerea si pasiunea domeniului potrivit, caruia i-am dedicat toata educatia si pregatirea noastra profesionala de pana acum. Dorinta si planul nostru este sa deveniti clientii nostri iar pentru asta suntem dispusi si capabili sa iesim din standard, sa oferim valoare, calitate si atentie astfel incat experienta relatiei cu Best Buy Travel sa fie deosebita. Iata lista serviciilor pe care le oferim:

  • bilete de avion pe rute interne si internationale;
  • turism intern: cazari pe litorarul romanesc, Delta Dunarii, statiuni balneo, statiuni montane, in orase din Romania, circuite istorice, religioase sau tematice, servicii de organizare evenimente;
  • turism extern: pachete de sejururi tip charter pe destinatii de vacanta, circuite, cazari hoteliere, pachete city-break, pachete ski, croaziere, concerte, parcuri de distractii, turism dentar.

Cum facem

Focusul nostru principal este ticketingul aerian, la asta ne pricepem foarte bine, am îndrăzni să spunem că cel mai bine pentru că nu lăsăm absolut totul la voia motoarelor de căutare ci intervenim scriptic acolo unde doar un ticketist cu ani de expertiză o poate face, asta însemnând finalmente bani economisiți pentru clientul nostru. Genul acesta de intervenție este aproape invizibilă utilizatorului și nu se reflectă întotdeauna în tariful final al biletului de avion. Lucrăm cu două mari GDS-uri, Travelport (Worldspan) și Amadeus acoperind peste 96% din companiile aeriene de linie, budget, regionale și o serie de companii low-cost. Prin noi se pot accesa absolut toate tarifele publice ale marilor companii dar și o serie de tarife confidențiale (tarife la care au acces doar o serie limitată de agenți sau un anumit agent într-o perioadă specifică). De asemenea, clienții noștri pot accesa peste 200.000 de unități de cazare în întreaga lume: hoteluri, apartamente, vile, pensiuni/cabane și cluburi, prin intermediul a peste 50 de contractori de top. Dintre aceștia amintim Hotelbeds, Expedia, GTA, Metglobal, HotUSA, Travco, Micky, Tourico, Priceline. În plus sunt contractate direct și marile lanțuri hoteliere: Marriott (sunt incluse nume precum Sheraton, Ritz-Carlton sau AC Hotels), Hilton, AccorHotels (sunt incluse nume precum Pullman, Ibis sau Swisotel), Best Western, Hyatt, Intercontinental (Holiday Inn, Crowne Plaza), Carlson Rezidor (Radisson), NH Group dar și altele.